foto_annemarie

Annemarie van den Brink is (kinderboeken)auteur, schrijfcoach en tekstschrijver. Ze geeft schrijftrainingen
en -workshops.

annemarie & contact

Razendsnel blind typen met tien vingers, blij dat ik het kan. Bij al mijn manuscripten, teksten, en mails laten mijn voorgeprogrammeerde typehersens mij nooit in de steek.

Omdat ik mijn zoon, brugger op een school met laptops dezelfde euforie gun, heb ik hem aangemeld voor de kindertypecursus TypeTopia.  Deze titel bedacht ik toen ik door Computype werd gevraagd mee te denken met een verhaallijn.

Op de middelbare school deed ik zelf een cursus blind typen. Wij leerlingen ramden er op onze ijzeren machines vrolijk op los en haalden glansrijk het examen. Voor mij een extra prestatie, omdat ik vlak voor het examen een lens verloor. Wat dan wel weer passend is voor blind typen.

Mijn zoon is inmiddels op weg me te evenaren. Lenzen heeft hij niet, dat scheelt.