foto_annemarie

Annemarie van den Brink is (kinderboeken)auteur, schrijfcoach en tekstschrijver. Ze geeft schrijftrainingen
en -workshops.

annemarie & contact

workshops

In overleg stel ik een schrijfworkshop op maat samen voor scholen, bedrijven, teams, familie- of vriendengroepen. Schrijfopdrachten scherpen je geest en geven je onverwachte inspiratie. Schrijfervaring is niet nodig, zin in plezier wel. We bespreken je wensen, de locatie en de kosten.

Workshop Out of the box!
(2 uur)
Verleg je grenzen en ga out of the box. Kom in de schrijf-flow en ontdek je onvermoede schrijfkanten. Serieus, poëtisch of humorvol: met de uitdagende schrijfopdrachten kom je tot een verrassend schrijfresultaat.
Voor bedrijven, familie en vriendengroepen.

Bedrijfsuitje? De hei op? Iets te vieren? Schrijfworkshop op locatie
Schrijven en een bedrijfsuitje, heisessie, verjaardag, reünie of feestje gaan goed samen. Laat je op een inspirerende locatie met creatieve schrijfopdrachten verleiden tot onvermoede invallen en schrijfprestaties.

Workshop Schrijven op school
(duur: 2,5 uur of op maat)
Creatief schrijven krijgt op school nauwelijks aandacht. Jammer, want het vergroot de taalvaardigheid, leesvaardigheid én schrijfvaardigheid.
In deze workshop spelen de leerlingen met taal, experimenteren ze met schrijftechnieken en schrijven ze een kort verhaal. De schrijftips kunnen ze ook toepassen in andere vakken.
Zowel voor basisonderwijs als voortgezet onderwijs.

Interesse in een van de workshops? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie en een prijsopgave.

Kijk ook bij Creatief schrijven, Schrijfcoaching en Schrijftraining